Elazığ'da orman yangını çıktı, çok sayıda ekip müdahale ediyor

Düzenleyen:
Elazığ'da orman yangını çıktı, çok sayıda ekip müdahale ediyor

YAŞAM Haberleri

Elazığ'in Sivrice ilçesinde büyük bir orman yangını başladı, bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği ve müdahalelerin aralıksız devam ettiği bildirildi.

Son dakika yangın haberi Elazığ'ın Sivrice ilçesinden geldi. Sürek köyü mevkiinde yer alan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Yangın, kuru otlar ve sıcak havanın da etkisi ile kısa sürede büyüdü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, sevk edildi. Yine bölgeye takviye olarak Elazığ ve Sivrice ilçesinden itfaiye ekipleri gönderildi. Bölgeye ulaşan çok sayıda ekip, yangını söndürmek için yoğun çalışma yapmaya başladı.


Elazığ'da orman yangını çıktı, çok sayıda ekip müdahale ediyor

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Ekiplerin bölgedeki soluksuz çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...