Kahreden an! Ölen kızının başında bekledi

Düzenleyen:
Kahreden an! Ölen kızının başında bekledi

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da şarampole devrilen araçta, bir çocuk hayatını kaybetti, anne ve diğer iki çocuk yaralandı, babası ise yara almadan kurtuldu.

Şanlıurfa'da bir ailenin kaza yapması sonucunda, ailenin bir kızı hayatını kaybederken, anne ve iki çocuğu hastaneye kaldırıldı, baba ise yara almadan kurtuldu. Babanın olmuş kızının yanındaki bekleyişi yürekleri dağladı.

BABA OLMUŞ KIZININ BAŞINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen kazada şarampole devrilen araçtaki bir çocuk hayatını kaybederken, anne ile 2 çocuğu yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulan babanın ölen kızının cesedinin başında oturup beklemesi yürekleri dağladı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Edinilen bilgiye göre kaza, Suruç ilçesine bağlı kırsal Taşlıhöyük Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Hakim T.’nin kullandığı  hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, 16 yaşındaki Aynzeliha Taş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan anne Gözlü T. ile 2 çocuğu ise ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazadan yara almadan kurtulan sürücü baba, hayatını kaybeden kızının cenazesinin başında oturup bekledi. Babanın başını ellerinin arasına alıp uzun süre beklemesi yürekleri dağladı. Kazayı haber alıp olay yerine giden kızın yakınları da gözyaşlarına boğuldu. Cenaze, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...