Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İş yeri mezarı oldu!

Düzenleyen:
İş yeri mezarı oldu!

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'de iş yerinde yangın çıkan aadam, feci şekilde hayatını kaybederken, oğlu da apır bir biçimde yaralandı.

Balıkesir'de  inşaat malzemeleri satan biriş yerind eyangin çıktı. Yangın anında içeride olan baba oğul kaçma fırsatı yakalayamadan, dükkan içerisindeki kimyasallar yangının hızlı bir şekilde yayılmasına neden oldu. Dükkan sahibi oldu, oğlu ise feci şekilde yaralandı.

İş yeri mezarı oldu!

KİMYASAL MADDELER YANGININ BÜYÜMESİNE SEBEP OLDU
Alınan bilgiye göre, Çamlıbel Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki inşaat malzemeleri satan dükkanda yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Edremit Grup Amirliği ekipleri alevlere müdahale etti.

Dükkandaki kimyasal maddeler nedeniyle bir anda büyüyen yangın güçlükle söndürdü. Yüksek ısıya dayanamayan binanın önündeki bölümün çökmesi sonucu iş yeri sahibi Erhan ve oğlu Mehmet Halis Başbay içeride mahsur kaldı.

İş yeri mezarı oldu!

YANGININ SEBEBİNİN KAYNAK MAKİNASI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ
Baba ve oğul itfaiye ekiplerince bilinçleri kapalı halde dışarı çıkarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Erhan Başbay hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mehmet Halis Başbay müdahalenin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildi.Yangının iş yerinde N.A. tarafından yapılan kaynak sırasında meydana geldiği iddia edildi. N.A. ifadesi için jandarma karakoluna götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...