Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 yaşındaki çocuğa bıçakla saldırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
5 yaşındaki çocuğa bıçakla saldırdı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi 5 yaşındaki çocuğu bıçakla saldırarak ağır yaraladı.

Aydın'ın Çine ilçesinde dün akşam saatlerinde ruhsal sorunları olduğu iddia edilen bir kişi 5 yaşındaki çocuğa bıçakla saldırdı.

KARNINDAN YARALADI

M.T. ve oğlu İ.E.T. (5) ile akşam namazı için camiye gittikleri sırada psikolojik sorunları iddia edilen E.Y. (26) henüz bilinmeyen bir nedenle küçük çocuğa bıçakla saldırarak karnından ağır yaraladı.

HASTANAYE KALDIRILDI

Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu ambulansla Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Hayati tehlikesi bulunan İ.E.T. Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olay sonrası E.Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...