Eşi ve bebeğini yakan baba, suç makinesi çıktı

Düzenleyen:
Eşi ve bebeğini yakan baba, suç makinesi çıktı

YAŞAM Haberleri

İzmir'de bir kişi, öğle yemeğine gelmeyen eşi ile 1,5 yaşındaki oğlunu üzerine kolonya dökerek ateşe verdi. Anne ile oğlunu yaralayan şahıs, olayın nasıl gerçekleştiğini hatırlamadığını söyledi.

Menderes ilçesinde oturan Veysi E, 31 Ağustos günü süpermarkette çalışan eşi Fatma E. (21) öğle yemeğine gelmeyince öfkelendi. Markete giden şahıs, karısını döve döve eve getirdi. Ardından da eşi ile 1,5 yaşındaki bebekleri Ömer E'nin üzerine kolanya döküp ateşe verdi. Komşuların araya girmesiyle anne ve çocuk kurtarıldı. Ancak ikilinin vücudunda ağır yanıklar oluştu. Tedavisi süren Fatma E, hastanede polislere verdiği ilk ifadede olayın yanlışlıkla gerçekleştiğini söyledi. Daha sonra ise bu ifadeyi tehdit altında verdiğini, kendisini ve bebeğini kocasının bile bile yaktığını dile getirdi.
Eşi ve bebeğini yakan baba, suç makinesi çıktı
ŞARTLI TAHLİYE EDİLMİŞ

Bunun üzerine zanlı gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan Veysi E. "Olayın nasıl gerçekleştiğini hatırlamıyorum" dedi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlının yaralama, hırsızlık, uyuşturucu bulundurmak gibi birçok suçtan tutulduğu cezaevinden yaklaşık 4 ay önce pandemi sebebiyle şartlı tahliye edildiği öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...