Küçük Bahar'ın feci sonu: Yatak bazasına sıkışıp öldü

Düzenleyen:
Küçük Bahar'ın feci sonu: Yatak bazasına sıkışıp öldü

YAŞAM Haberleri

Amasya'da yaşayan 6 yaşındaki Bahar, bir süre kendisinden ses çıkmayınca kontrole gelen annesi tarafından yatak bazasına sıkışmış biçimde ölü olarak bulundu.

Amasya'da oyun oynadıktan sonra eve dönen 6 yaşındaki küçük Bahar, odasına gittikten sonra bir süre boyunca sessiz kaldı. Durumdan şüphelenen anne, kızını kontrol etmek için odasına gittiğinde kahreden tabloyla karşı karşıya kaldı. Annesi Bahar'ı, yatak bazasına sıkışmış halde hareketsiz bir biçimde buldu. 

YATAK BAZASINA SIKIŞTI
Bu yıl başladığı okulundan Şeyhcui Mahallesi’ndeki evinin yolunu tutup küçük Bahar, bir süre sokakta oynadıktan sonra evine döndü. Kızından ses gelmeyince durumdan şüphelenen anne, kontrolü gittiği odasında yatak bazasına sıkışan Bahar Karadayı’yı hareketsiz halde buldu.

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI
Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Haldun ve anne Dilek Karadayı gözyaşlarına boğuldu.
Cenaze Şeyhcui Mahallesi'nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...