TikTok'un açığını bulan gençler 20 bin dolarlık teklifi reddetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TikTok'un açığını bulan gençler 20 bin dolarlık teklifi reddetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Video paylaşım platformu TikTok'un açığını bulan Türk gençler, kendilerine teklif edilen 20 bin dolarlık ödülü kabul etmedi.

Daha önce de Instagram'da açık yakalayan Türk gençler Mert Ergün ve Arda Kılıç, bu sefer de dünyanın en çok kullanılan video paylaşım platformu TikTok'ta açık buldu. Uygulamanın gelir kaynağı olarak bilinen canlı yayında atılan bağışların açığını bulan gençlere ulaşan TikTok, 20 bin dolar ödül teklif etti. Ödülü mail yoluyla aldıklarını anlatan Mert Ergün (18) bu teklifi reddettiklerini söyledi.

"Daha önce Türkiye'den muhatap bulamamıştık. Şimdi bize ulaştılar. 20 bin dolar teklif ettiler ama kabul etmedik" diyen Ergün, normalde TikTok ile iletişime geçmenin uzun bir süreç olduğunu belirterek, "Bizim bulduğumuz açık gelir kapısı kapattığı için bizimle iletişime geçtiler, ne kadar ciddi bir açık olduğunun farkına vardılar" diye konuştu.

1500 DOLAR TEKLİF ETMİŞLERDİ

Gençler geçtiğimiz aylarda açığı bulup TikTok'a bildirmişlerdi. Söz konusu açığı ilk bildirdiklerinde uygulama tarafından 1500 dolar teklif edilen gençler, red cevabı verip dünya üzerinde böyle bir açığın bulunamadığını vurgulamışlardı.

TikTok'un açığını bulan gençler 20 bin dolarlık teklifi reddetti

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...