Koronavirüslü kadın, bilet almadan gizlice otobüse bindi

Düzenleyen:
Koronavirüslü kadın, bilet almadan gizlice otobüse bindi

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de koronavirüs olduğu öğrenilen kadın, gizlice bilet almadan otobüse binerek bir sürü insanın hayatını tehlikeye attı.

Kırıkkale'de koronavirüs hastası kadının ihmalkarlığı pes dedirtti. Bilet almadan gizlice otobüse binen kadın, seyahat esnasında polis kontrolüne takıldı. Hastalığın tespitinin ardından, kadına ve otobüs şirketine ceza yazılırken, ekiplerce hasta yurda yerleştirilerek karantinaya alındı.

Koronavirüslü kadın, bilet almadan gizlice otobüse bindiGERÇEK POLİSİN HES SORGULAMASINA ORTAYA ÇIKTI
Çorum'dan Ankara'ya yolcu taşıyan bir otobüs, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde trafik kontrol noktasında durduruldu. Polis ekiplerince Covid-19 tedbirleri kapsamında sürücü ve yolcuların HES kodu sorgulaması yapıldı. Otobüste seyahat eden Sevda D.'nin (48) Covid-19 PCR testinin pozitif olduğu tespit edildi.

Koronavirüslü kadın, bilet almadan gizlice otobüse bindiYOLCUYA AYRI OTOBÜS FİRMASINA AYRI CEZA
Polis, durumu İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerine bildirdi. Trafik kontrol noktasına gelen filyasyon ekipleri, karantina kuralını ihlal eden Sevda D.'ye ve HES kodu sorgulamadan biletsiz olarak yolcu alan otobüs firmasına 4 bin 50'şer lira ceza yazdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...