Kahreden kaza! 2 yaşındaki çocuk öldü, 4 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Kahreden kaza! 2 yaşındaki çocuk öldü, 4 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri

Denizli'de çocuklarını parka götürmek üzere yola çıkan babanın kaza yapması üzerine araçta ulunan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 4 kişi de yaralandı.

Denizli'de babalarıyla parka gitmek üzere yola çıkan çocukların sevinci, felaketle sonuçlandı. Seyir halindeki babanın kontrolsüz kavşakta başka bir arabayla çarpışması üzerine 2 yaşındaki çocuk öldü, 3'ü çocuk 4 kişi ise ağır şekilde yaralandı.

PARKA GİDECEKLERDİ
İddiaya göre, çocuklarını parka götürmek üzere yola çıkan Emrah Doksimel'in (30) kullandığı hafif ticari araç, Yenişafak Mahallesi 1064 Sokak ile 1055 Sokak arasındaki kontrolsüz kavşakta K.E'nin kullandığı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücü Emrah Doksimel ile Berk Enhar (2), Candemir (9) ile ikizler Muhammed Efe ve Muhammed Ege Doksimel (7) ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

2 YAŞINDAKİ BERK KURTARILAMADI
Servergazi Devlet Hastanesine götürülen 2 yaşındaki Berk Enhar Doksimel, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların da hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...