Cani pizzacı, karı kocayı evlerinde katletti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cani pizzacı, karı kocayı evlerinde katletti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale’de pizzacıda çalışan bir kişi, dükkanın üst katında oturan çiftin evine giderek karı kocayı bıçaklayarak öldürdü.

Cevatpaşa Mahallesi'nde evlerinde oturan Süha Sümer (62) ile eşi Nilgün Akman Sümer (60)’in kapısını çalan zemin kattaki pizzacı Turgut Y., ikisini de defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Birkaç saat evde kalan ve daha sonra 05.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olan Turgut Y.’nin ifadesi üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi.

Sümer çiftinin cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, yapılan çalışmaların ardından cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

CHP'Lİ ESKİ MİLLETVEKİLİNİN BALDIZIYDI

Nilgün Akman Sümer’in, 1989- 2002 yılları arasında Çanakkale Belediye Başkanlığı ve 22. dönem CHP Çanakkale Milletvekili olarak görev yapan İsmail Özay’ın baldızı olduğu belirtildi.

Turgut Y.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...