Kayıplara karışan kadının son mesajı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayıplara karışan kadının son mesajı ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırıkkale'de annesine "çocuklarıma bakarsın" mesajı attıktan sonra kayıplara karışan güvenlik görevlisi genç kadın her yerde aranıyor.

Kırıkkale'de bir yurtta güvenlik görevlisi olarak çalışan iki çocuk annesi 35 yaşındaki Hayriye Ulusoy dün akşamdan beri haber alınamıyor.

OTOMOBİLİ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Ulusoy'un yakınları, Karaahmetli köyündeki Kapulukaya barajı kıyısında park edilmiş otomobilini ve suyun kenarına bırakılmış montunu buldu. İddiaya göre, evden ayrıldıktan sonra annesinin telefonuna, "Çocuklarıma bakarsın" yazılı mesaj gönderdiği öğrenildi.

Kayıplara karışan kadının son mesajı ortaya çıktıBARAJDA ARAMA YAPIALCAK

Bunun üzerine Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıçları tarafından gece yarısı suyun içerisinde arama yaptı. Jandarma ve AFAD ekipleri ise bölgede arama çalışmalarını sürdürdü. Gece saatlerinde başlatılan arama çalışmaları Ankara'dan gelen AKUT ekiplerinin de katılımıyla devam ediyor. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerinin de barajda arama yapacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...