Pansiyonda banyo sırası kavgasında kan aktı

Düzenleyen:
Pansiyonda banyo sırası kavgasında kan aktı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da bir pansiyonda orta kullanılan banyoya daha önce girmek isteyen iki müşteri kavga etti. Şahıslardan biri, diğerini boğazından bıçakladı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Tahılpazarı Mahallesi, 450 Sokak'ta bulunan bir pansiyonda müşteriler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Ayrı odalarda kalan Ramazan Ö. (36) ile Süreyya P. (52), akşam saatlerinde ortak kullanılan banyonun önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra ikili daha banyoya daha önce girmek için tartıştı. Olayın büyümesi üzerine cebinden bıçak çıkaran Ramazan Ö, Süreyya P'yi boğazından yaraladı.

Pansiyonda banyo sırası kavgasında kan aktı

POLİS 20 DAKİKA BOYUNCA TAMPON YAPTI

Çalışanların ihbarı sonrası bölgeye motorize yunus timleri geldi. Ekipler, boğazını tutan Süreyya P'ye 20 dakika boyunca tampon yaptı. Bir görevli ise yaralının üzerini havluyla örttü. Süreyya P, daha sonra olay yerine intikal eden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ramazan Ö. ise gözaltına alını karakola götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...