Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehir’de cezaevi otobüsü devrildi, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eskişehir’de cezaevi otobüsü devrildi, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir’den Afyonkarahisar'a mahkum taşıyan cezaevi otobüsü devrildi. Kazada 4’ü jandarma personeli 6 kişi yaralandı.

Eskişehir’den Afyonkarahisar’da bulunan cezaevine mahkum taşıyan otobüs kaza yaptı, 6 kişi yaralandı. Kaza, Eskişehir-Afyonkarahisar yolu Asri Mezarlık mevkiinde meydana geldi. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde sağlık kontrolüne getirilen mahkumu Afyonkarahisar’daki bir cezaevine geri götüren otobüs devrildi.

Eskişehir’de cezaevi otobüsü devrildi, yaralılar var

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen 03 ADC 037 plakalı cezaevi otobüsünde bulunan 4 jandarma personeli, 1 mahkum ve şoför yaralandı. Devrilen otobüs, yol kenarında adeta asılı kalarak şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtulmuş oldu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Servis, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

Eskişehir’de cezaevi otobüsü devrildi, yaralılar var

İtfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu devrilen otobüste sıkıştıkları yerlerden çıkarılan yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...