Aydın-Denizli yolunda zincirleme kaza, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aydın-Denizli yolunda zincirleme kaza, çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın-Denizli Karayolu’nda meydana gelen zincirleme kazada çok sayıda kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Aydın-Denizli  yolunun Serçeköy Kavşağı yakınlarında zincirleme kaza oldu.  Yolda seyir halinde olan 81 ED 656 plakalı otomobil, 09 M 7827 plakalı minibüs ve 42 M 6633 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, hastanede tedavi altına alınan tüm kazazedelerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Aydın-Denizli yolunda zincirleme kaza, çok sayıda yaralı var
Kaza nedeniyle Aydın-Denizli karayolu bir süre trafiğe kapanırken ekiplerin çalışmalarının ardından yol yeninden trafiğe açılıp normal seyrine döndü. Polis tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...