Otel penceresinden tomar tomar dolar saçıp sosyal medyada paylaşan kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otel penceresinden tomar tomar dolar saçıp sosyal medyada paylaşan kişi yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da kaldığı otel odasının penceresinden yola tomar tomar dolar saçan yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Otel odasında yapılan aramalarda 12 adet sahte 100 dolar ele geçirilirken, emniyete götürülen şahsa 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' ve 'parada sahtecilik' suçlarından adli işlem yapıldı.

İstanbul Beyoğlu'nda bir otelde kalan Filistin asıllı İsrail vatandaşı şahıs, odasının penceresinden yola dolar saçtı. O anları cep telefonu ile kaydettiren şahıs, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

SOSYAL MEDYA HESABI İNCELENDİ

Şahsın sosyal medya hesabını incelemeye alan ekipler, hesapta Türk lirası, euro ve dolar ile çok sayıda görüntü paylaşıldığını tespit etti. Bunun üzerine çalışmaları derinleştiren Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahsın Cihangir Sıraselviler Caddesi üzerinde bir otelde kaldığını belirledi.

Otel penceresinden tomar tomar dolar saçıp sosyal medyada paylaşan kişi yakalandı

SAHTE PARALAR ELE GEÇİRİLDİ

Hazırlıklarını tamamlayarak otele basın düzenleyen polis, Filistin asıllı İsrail vatandaşı Mohamad Abu G.’yi kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahsın odasında yapılan aramalarda 12 adet sahte 100 dolar ele geçirildi.

Aramaların ardından emniyete götürülen şahsa, ifadesinin alınmasının ardından 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' ve 'parada sahtecilik' suçlarından adli işlem yapıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...