Adana'da kar sürprizi! Çocukların sevinci görülmeye değdi...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'nın kuzey ilçelerinde kar yağarken, Kozan'da hava günlük güneşlikti. Halit Dağlı İlköğretim Okulu'na kara hasret kalan öğrenciler için suni kar getirildi. Çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi...

Adana'yı dün geceden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girdi. İl merkezi ve yakın ilçelerde yağmur görülürken, kuzeyde bulunan Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde ise kar yağışı etkili oldu. Bu ilçeler beyaza bürünürken Kozan'dakiler ise kara hasret kaldı. 

Adana'da kar sürprizi! Çocukların sevinci görülmeye değdi... - 1. Resim

SUNİ KAR İLE GELEN MUTLULUK

Halit Dağlı İlköğretim Okulu'na suni kar getirildi, öğrenciler doya sıya eğlendi. Öğrencilerden Ayşe Betül Öner, "Çok güzel okulumuzda da kar yağdı" dedi.

Adana'da kar sürprizi! Çocukların sevinci görülmeye değdi... - 2. Resim
Sevinçli olduklarını söyleyen öğrencilerden Hasan Kayra Nasip ise, "Biz kar yağan yerlere gidemedik ama kar okulumuza geldi. Yazı bekliyorduk kar yağdı. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Adana'da kar sürprizi! Çocukların sevinci görülmeye değdi... - 3. Resim

Tuana Yavuz, çok eğlendiklerini söylerken, Zeynep Kayhanlı da, "İlçemize kar yağmıyor. Kar yağan yerlere de biz gidemiyoruz. Köpük makinesi ile çok mutlu oldum. Gerçek kar gibiydi" dedi.

Adana'da kar sürprizi! Çocukların sevinci görülmeye değdi... - 4. Resim
Velilerden Duygu Köse ise çocukların eğlenmesi ile çok mutu olduklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...