Ardahan eksi 32 dereceyi gördü, her yer buz tuttu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hava sıcaklığının sıfırın altında 32 dereceyi gördüğü Ardahan’da hayat durma noktasına geldi. Uzmanlar, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Göle ilçesinde her yer buz tuttu, soğuktan araçlar bile çalışmadı...

Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Sibirya soğuklarının vurduğu Ardahan'da hava sıcaklıkları eksi 32 dereceyi kadar gördü. Göle ilçesinde her yer buz tuttu. 

Ardahan eksi 32 dereceyi gördü, her yer buz tuttu

GECE EKSİ 32 DERECEYİ KADAR DÜŞTÜ

Ardahan’da kar yağışının ardından etkili olan dondurucu soğuk hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışının yer yer durduğu bölgede gece sıfırın altında 32 derece ile Ardahan’ın Göle ilçesi en soğuk bölge oldu. Termometreler Ardahan’da eksi 25, Çıldır’da 30,7, Posof’ta 15, Damal’da 20,5 ve Hanak’ta eksi 28,3 dereceyi gösterdi.

Ardahan eksi 32 dereceyi gördü, her yer buz tuttu

SOĞUKTAN ARAÇLAR ÇALIŞMADI

Dondurucu soğuklar nedeniyle birçok aracın çalışmadığını söyleyen Ufuk Işık, "Dondurucu soğuklar etkisini göstermeye başladı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar olumsuz etkilendi. Birçok araç dondurucu soğuklar nedeniyle çalışmadı" dedi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...