Bu evde kalan öldürülüyor! 9 yıl sonra yine cinayet

Düzenleyen:
Bu evde kalan öldürülüyor! 9 yıl sonra yine cinayet

YAŞAM Haberleri

Karaman'da 2012'de korkunç bir cinayetin işlendiği ev, yine dehşet bir olaya sahne oldu. Bu evi tutmak artık yürek ister.

Elim olay, akşam saatlerinde Ziya Gökalp Mahallesi, 867. Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın birinci katında yaşandı. Doğan T, boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem T. ile konuşmak için kayınvalidesi Necla Koçyiğit’in (56) evine gitti. Burada kaynanasyla tartışan damat, öfkeden deliye döndü. Ardından cebinden çıkardığı bıçağı kaynanasının sırtına defalarca sapladı. Daha sonra kendisini engellemeye çalışan eşi ile kayınbiraderi Osman B'yi bıçakladı.

ABLA KARDEŞ DE ÖLÜMÜN PENÇESİNDE

Zanlı kaçarken yaralılar polise ve sağlık ekilperine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yaralıları hastaneye kaldırdı. Koçyiğit kurtarılamazken kızı ve oğlunun da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Bu arada, polis Doğan T'yi kısa sürede yakaladı. 

DEHŞET EVİ!

Öte yandan, Necla Koçyiğit'in kiracı olarak kaldığı evde 9 yıl önce de benzer bir vahşet yaşandı. 2012'de dairede ikamet eden 80 yaşındaki emekli öğretmen Mahide Doğay, hunharca katledildi. Yaşlı kadın, el, ayak ve boynuna bağlanan domuz bağı ile boğularak öldürülmüştü. Olay, kendisinden uzun süre haber alınamayınca polisin çilingir yardımıyla eve girmesiyle ortaya çıkmıştı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...