Bu yıl kaşe kaban moda

Düzenleyen:
Bu yıl kaşe kaban moda

YAŞAM Haberleri

Mevsim kış. Henüz kışlık alışverişler hızlanmadı ama moda markaları, geçen kıştan itibaren bu yıl için hazırlıklarını tamamladı.

CANAN ERASLAN - Vitrinlerde de görüyoruz ki, bu yıl kaşe kabanlar moda. Kürk yakalar, devetüyü renginin çoğunlukta olduğu modeller, ekose desenler ve ayak bileğine kadar inen kabanlar tasarımları tüketiciye sunuluyor. 150 farklı kaban tasarımı ile iddialı olan Koton, yüzde 60'ı yünlü kumaşlardan oluşan kaban modası hakkında bilgiler de veriyor. Koton modacılarına göre, kürkün cazibesi, yakalarda olacak. Çıkarılıp takılan kürk yakalar kullanılabilecek. Devetüyü rengi yılın gözdelerinden olacak. Bu renkte kabanlar hem spor hem klasik giyimde kullanılabilecek. Ekosenin yanı sıra camel, siyah, kırmızı, lacivert, yeşil tonlar ön plana çıkanlar arasında.
 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...