Dilan Polat iddiası ortalığı karıştırdı! Haberi duyan herkes kuyumcuya koştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri  / Haber Merkezi

Geçtiğimiz gün tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın adı, Ordu’nun Fatsa ilçesini karıştırdı. İlçede bir kuyumcunun Dilan Polat soruşturmasında tutuklandığı iddiası hızla yayıldı. Altın ve ziynet eşyalarını almak için kuyumcuya koşan vatandaşlar izdihama neden oldu.

Ordu Fatsa’da kuyumculuk yapan Emre Sade’nin Dilan Polat davası nedeniyle gözaltına alındığına dair söylentiler ilçede yayıldı. Kuyumcuya altın ve ziynet eşyalarını emanet eden yüzlerce kişi soluğu dükkanda aldı. 

KALABALIK SOKAĞA TAŞTI

Söylenti dilden dile yayılınca kuyumcunun önü doldu taştı. Haberi alan ve kuyumcuda altını olan kişiler dükkanın önüne akın etti. 

Haberin yayılmasıyla her geçen dakika kalabalık daha da arttı. Kuyumcunun sokağında uzun kuyruklar oluştu. Söz konusu kuyumcunun önünde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

İŞLETME SAHİBİ: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Olayın ardından açıklama yapan işletme sahibi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek “Olumsuz bir durum yok. Gördüğünüz gibi işyerimiz açık. Her gün olduğu gibi bugünde iş yerimizi açtık ama kötü niyetli kişilerin esnaflığımıza zarar vermek için çıkardığı dedikodu sonrası böyle bir durumla karşılaştık” dedi.

Dilan Polat iddiası ortalığı karıştırdı! Haberi duyan herkes kuyumcuya koştu

DİLAN POLAT SORUŞTURMASI

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilerden 14'ünün tutuklanmış, 9 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...