Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Eski karısını silahla yaraladı! "Seviyorum" dedi

Adana'da yabancı uyruklu Elabid A., eski eşi Esma El H.'yi barışma teklifini reddedince silahla yaraladı. Ekiplerin çalışmaları sonucu tutuklanan Elabid A., ifadesinde "Karımı seviyorum, çok pişmanım" dedi.

Kaydet
a- | +A

Adana'da yabancı uyruklu şahıs, eski eşini barışmak istemediği için tabanca ile vurdu.

Olay, 25 Şubat'ta merkez Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu Esma El H. (25), eşi Elabid A.'dan (26) ayrıldı. Barışmak isteyen Elabid A., Esma El H.'in çalıştığı işyerine gitti. Eski eşi barışmayı kabul etmeyince Elabid A. tabancasını çıkartarak defalarca ateş açı, kaçtı.

TALİHSİZ KADININ DURUMU İYİYE GİDİYOR

Açılan ateş sonucu Esma El H., sırt, karın ve baş kısmına isabet eden kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan kadının hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavisi süren kadının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
Bir zamanlar her evin vazgeçilmeziydi! Şimdi 450 liraya dekor oldu
HABER

Bir zamanlar her evin vazgeçilmeziydi! Şimdi 450 liraya dekor oldu

"KARIMI SEVİYORUM" DEDİ

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri de , şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma neticesinde şüphelinin saklandığı adres belirlendi, operasyon düzenlenerek kıskıvrak yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli Elabid A.'nın "Ben eşimle barışmak istedim, fakat o istemedi. Bir anlık sinir ile olayı gerçekleştirdim. Karımı seviyorum, çok pişmanım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.