Feci kaza! Ölü ve yararlılar var

Düzenleyen:
Feci kaza! Ölü ve yararlılar var

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da seyir halindeki bir otomobilin kontrolden çıkarak yan yatması sonucu, araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Trafik kazası bu defa Şanlıurfa'da bir cana mal oldu. Viranşehir ilçesinde kontrolden çıkıp devrilen otomobil 1 kişi mezar oldu. Araçta yolculuk eden şoför dahil diğer 4 kişi  4 kişi ise yaralandı.

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI
Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Diyarbakır’ı birbirine bağlayan karayolu üzerindeki kırsal Gözler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mehmet Can A.’nın (29) kullandığı 35 FK 626 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Mehmet Can A. ile birlikte Muhammed Miran Ş. (1), Rahime Ş.(63), Leyla Ş.(33) ve Seher Şimşek (26) yaralandı. Olay yerine giden ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Seher Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...