Hırsızlar bunu da yaptı! Kütahya Kalesi'ni soydular

Düzenleyen:
Hırsızlar bunu da yaptı! Kütahya Kalesi'ni soydular

YAŞAM Haberleri

Kütahya’da, Hisar Kalesi’nin ışıklandırmasında kullanılan 400 metre aydınlatma kablosu ile birlikte 8 adet projektör ampulü kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

Hırsızlar, Kütahya Kalesi'ni hedef aldı. Türk bayrağının bulunduğu alandaki 400 metre 5x4 NYY bakır kablo ile birlikte 8 tane 400 watt projektör ampulü ve camı çalındı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yeri ekipleri inceleme yaptı.

Hırsızlar bunu da yaptı! Kütahya Kalesi'ni soydular

Ekipler zanlıların peşine düşerken Kütahya Belediyesi'nden şu açıklama yapıldı: 29 Ekim 2020 tarihinde ışıklandırması yapılarak, şehrin görünümünü değiştiren Kütahya Kalesi’ne yapılan emekler, ne yazık ki kendini bilmez kişiler tarafından sabote ediliyor. Yaşanan hırsızlık olayı sonrasında tamir ve bakım sürecinde, Kütahyalı vatandaşlar Kütahya Kalesi’nin bir bölümünü karanlık içinde göremeyecek. Tamir ve bakım çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Kalenin tamamı yeniden aydınlanacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...