Kar alarmı! Sadece 5 dakika yağdı, kent beyaza büründü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yurdun doğu bölgelerinde görülen kar yağışı sabah saatlerinde Kars'ta da etkisini gösterdi. Kısa sürede yoğun şekilde başlayan kar kenti beyaza bürüdü, işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Yurdu etkisi altına alan yağışlı hava Kars'ta da etkili oluyor. Yaklaşık 20 gündür açık seyreden hava, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Sabah saatlerinde başlayan ve yoğun şekilde devam eden kar, kısa sürede etrafı beyaza bürüdü.

İşe gitmek için evden çıkan vatandaşlar ise kar yağışına hazırlıksız yakalandı.

Kar alarmı! Sadece 5 dakika yağdı, kent beyaza büründü

"KARS KARLA GÜZELDİR"

Kars'ta bir süredir devam eden bahar havasının sona erdiğini söyleyen Turan Sürmeli, "Herkes tam böyle bahar havasına adapte olmuşken kış geri döndü. Ama Kars karıyla güzeldir. Çünkü Doğu Ekspresi'miz var, Sarıkamış'ımız var, Çıldır'ımız var. Doğu Ekspresi'yle gelen turistlerimiz bu görsel şenliğe kavuş olacaklar" dedi.

Öte yandan Kars’ta kar yağışı aralıklarla devam ederken, yüksek kesimlerde ise tipi etkisini gösteriyor. Trafik ekipleri de kent dışına çıkan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...