Kayısı imalathanesinde mide bulandıran görüntü! Ayakları ile ezip sosyal medyada paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri  / Haber Merkezi

Gıda sektöründe skandallar bitmek bilmiyor. Bir mide bulandıran görüntü de kayısı imalathanesinden geldi. Depoda işçilerden biri kurutulan kayısılara ayakkabıları ile bastı, o anları kayda alıp bir de Tik Tok hesabından paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan video büyük tepki topladı.

Gıda sektöründe denetimler devam ederken sosyal medyada mide bulandıran görüntülere bir yenisi daha eklendi. Süt, fıstık, çay, cips, sucuk derken hijyen kurallarının sıfıra indirdiği bir görüntü de kayısı imalathanesinden geldi. 

KAYISILARI AYAKKABILARI İLE EZDİ

Çiftçi olduğu tahmin edilen bir kişi Tik Tok hesabından kayısıların nasıl kurutulduğuna dair bir video paylaştı. Görüntülerde işçilerin kayısıların üzerine ayakkabıları ile çıkması dikkat çekti. 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Kısa sürede çok sayıda paylaşım alan video büyük tepki topladı. Vatandaşlar yorumlarda insan sağlığını hiçe sayan bu olayın hemen soruşturulmasını istedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...