Küçük Mahra'nın beyni cevap vermiyor

Düzenleyen:
Küçük Mahra'nın beyni cevap vermiyor

YAŞAM Haberleri

Antalya Serik'te köpekten kaçarken kamyonun çarptığı Mahra Melin Pınar'ın hayati tehlikesi sürüyor. Baba Murat Pınar, kızının beyninin çalışmadığını söyledi.

Antalya Serik'te sokak köpeklerinden kaçarken kamyon altında kalan 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın hayat mücadelesi devam ediyor. Üç günde üç ameliyat geçiren küçük kızın, sağ bacağı diz üstünden kesildi. Evladının son durumu hakkında bilgi veren baba Murat Pınar "Doktorlar beyin ile ilgili sıkıntının büyük olduğunu söyledi. Şu an beyninden tepki alamıyorlarmış. Bazı testler yapılacak. Kendi başına nefes alamıyor. Kalbinin ve böbreklerinin ilaçsız çalışmadığını aktardılar. Bunun da vücudun diğer organlarına çalış komutunun gitmemesine sebep olduğunu belirttiler. Beyin çalışmıyor. Şu an için beyin ölümü hakkında bir şey demediler. Sol tarafı kötü durumdaydı. Annesi de ben de dün gördüm. Kesilen bacağı gördük" dedi.

"KÖPEKLER HALA MAHALLEDE"

Ameliyatlarla ilgili de konuşan baba Pınar "İlk geldiği gün bacak yeniden yapıldı. Pazarı pazartesiye bağlayan gece pıhtı atmasından ötürü ameliyat oldu. Pazartesi günü de bacağı kesildi” ifadelerini kullandı. Murat Pınar, kızını kovalayan köpeklerin daha önce de birçok kişiye saldırdığını dile getirdi. Pınar, köpeklerin hala mahallede dolaştığını aktardı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...