Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Meteorolojiden 5 il için hayati uyarı

Meteorolojiden 5 il için hayati uyarı
Fotoğraf Başlığı Meteorolojiden 5 il için hayati uyari

Malatya, Adıyaman, Elazığ, Tunceli ve Bingöl için buzlanma ve don uyarısı yapıldı.

Kaydet
a- | +A

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın Tunceli'de çok bulutlu, akşamdan itibaren hafif kar yağışlı, Adıyaman'da öğleden itibaren karla karışık yağmurlu, yükseklerde kar yağışlı, Bingöl'de ise aralıklı kar yağışlı olması bekleniyor. Elazığ'da akşamdan, Malatya'da da öğleden itibaren aralıklı kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor.
Sıcaklıklarda önemli bir değişikliğin beklenmediği bölgede, rüzgarın Adıyaman'da kuzeyden hafif, ara sıra orta kuvvette, diğer illerde ise değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği öngörülüyor.
Bu illerde sabah ile gece saatlerinde buzlanma ve don ile yer yer sis ve pus bekleniyor. İlgililer ve vatandaşların, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi Genel İnternet Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.