Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sevgililer Günü eğlencesi kanlı bitti

Sevgililer Günü eğlencesi kanlı bitti

Malatya’da bir kafede Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen programda yaşanan kavga sonrasında silahlar konuştu. Olayda 2 kişi yaralandı.

Kaydet
a- | +A

Kanalboyu Caddesi üzerinde Sevgililer Günü dolayısıyla özel programın olduğu bir kafede kavga çıktı. Kafe çalışanları ile kavga ettikten sonra ayrılan C.G. iddiaya göre, bir süre sonra arkadaşları ile aynı kafeye gelerek pompalı tüfekle ateş açtı. Olay sırasında kafenin cam kapısı kırılırken, 2 kişi yaralandı. Çevredekilerin durumu sağlık görevlilerine bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen ambulansla müşteri oldukları öğrenilen 2 kişi Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zanlılar kaçarken polis tarafından kısa sürede yakalanırken, olayda kullanılan pompalı tüfek ise yakın mesafedeki bir apartmanın bahçesinde bulundu. Polis ekipleri kafenin önünde 3 tüfek kartuşu bulurken yolun karşı tarafında ise çok sayıda boş kovan buldu.

Polis olayda kullanıldığı tahmin edilen tabancayı da caddedeki su kanalında ararken, gözaltına alınan 2 kişi de sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Hastaneye kaldırılan 2 yaralının da durumlarının iyi olduğu belirtilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.