Sıla'nın babası konuştu: Devlet o katili bana versin

Düzenleyen:
Sıla'nın babası konuştu: Devlet o katili bana versin

YAŞAM Haberleri

Giresun'da öldürülen Sıla Şentürk'ün babası açıklamalarda bulundu. Baba Bekir Şentürk, katil zanlısı Hüseyin Can Gökçek'in kendisine teslim edilmesini istedi. Şentürk, eşiyle ayrı olduğu iddialarını da cevapladı.

Türkiye, günlerdir Giresun Bulancak'ta internetten tanştığı Hüseyin Can Gökçek (21) tarafından öldürülen 16 yaşındaki Sıla Şentürk'e ağlıyor. Evladının kaybetmenin acısını yaşayan baba Bekir Şentürk, olayın yaşandığı Yalı Mahallesi'nde açıklamalarda bulundu. 

Konuşmasına "Sözün bittiği yerdeyiz" diyerek başlayan Şentürk "Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Giresun Valimiz, Bakanımız, Cumhurbaşkanı'mız, baro başkanımız hepsi olayı takip edeceğini söyledi, 'Peşini bırakmayacağız' dedi. Adalete sığındık. Takdir Allah'ın. İnşallah her şeyin hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

Sıla'nın babası konuştu: Devlet o katili bana versin

Bekir Şentürk, eşinden ayrı olduğuna dair çıkan haberlere ilişkin ise "Bakanımız olsun, milletvekillerimiz olsun, buraya gelen herkes gördü, eşim evde. Beraberiz. Böyle yalan haberleri bırakalım artık" dedi.

Şentürk, duygularına ilişkin "Acı bir duygu yani. Anlatılmaz. Cenab-ı Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın" sözlerini sarf etti..

Zanlı Hüseyin Can Gökçek'le ilgili ise Şentürk şunları söyledi: Bana bu acıyı yaşattı. Nasıl bir ceza isteyebilirim ki? Devlet onu bana versin Cezasını ben keseyim ama yine de hüküm Allah'ın. İnşallah bu son olur. Temennimiz o. Adalete sığındık. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...