Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? Bugün (15 Ocak) hava nasıl? İstanbul'da hava durumu nasıl?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? Bugün (15 Ocak) hava nasıl? İstanbul'da hava durumu nasıl?

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durum tahminlerini yayınladı. Yeni haftada sıcaklıklar yükseliyor. Geçtiğimiz haftada dondurucu soğuklar ve kar yağışları yaşanırken bu hafta hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstüne çıkacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle yeni haftada hava durumu nasıl olacak? Bugün (15 Ocak) hava nasıl? İstanbul'da hava durumu nasıl? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre yeni haftada sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek. Geride kalan haftada dondurucu soğuklar ve kar yağışı etkili olmuştu. Yeni haftada sıcaklıklar artarken sağanak yağış uyarısı da yapıldı. Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? Bugün (15 Ocak) hava nasıl? İstanbul'da hava durumu nasıl? 

YENİ HAFTADA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Batı ve iç bölgelerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkıyor. Salı günüyle birlikte yağışlar artıyor. Karadeniz bölgesi'nin iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun yüksek bölgeleri ve Akdeniz'in doğusunda kar ve karla karışık yağmur görülmesi bekleniyor. Marmara, kıyı Ege, Akdeniz genelinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

BUGÜN (15 OCAK) HAVA NASIL?

Ülke genelini güneşli bir gün bekliyor. Güneşe rağmen soğuk hava hakimiyetini gün boyu sürdürecek. Sivas'ın eksi derecelere kadar düşeceği öngörülüyor. 

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL?

İstanbul'da 15 Ocak Pazartesi yani bugün sıcaklığın en düşük -3 en yüksek 8 derece olması tahmin ediliyor. Gün içinde çok bulutlu bir hava hakim olacak. 

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali15 Ocak 2024 10:16

Hava durumu son zamanlarda yanılabiliyor tahminler pek tutmuyor sanki

Betül15 Ocak 2024 10:11

Mevsim diye bir şey kalmadı neredeyse. Havalar çok değişkenlik gösteriyor günden güne

Sonraki Haber Yükleniyor...