Hainler karanlığı fırsat bildi! Belçika’da PKK yandaşları, Türklerin dükkanlarını hedef aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hainler karanlığı fırsat bildi! Belçika’da PKK yandaşları, Türklerin dükkanlarını hedef aldı

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşları Türklerin yaşadığı mahalleden geçip, teröristbaşı Öcalan'ın posterini açtı. Türk vatandaşları alçak provokasyona müdahale etti, arbede çıktı. PKK'lılar polisin araya girmesi ile kurtuldu. Ülkede gerilim bitmek bilmedi, PKK sempatizanları bu defa karanlığı fırsat bildi ve ellerinde sopalarla Türklerin araç ve dükkanlarına zarar verdi. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Belçika’nın başşehri Brüksel’e yaklaşık bir saat kadar uzaklıktaki Heusden-Zolder’de, terör örgütü yandaşlarıyla Türk vatandaşları arasında gerginlik yaşandı. Nevruz’la ilgili sözde kutlamalardan dönen PKK yandaşları, arabalarında terör örgütü PKK’yı simgeleyen paçavralar ve elebaşı Öcalan’ın posterleriyle tur attı. Sloganlar da atan grup, Türk asıllı vatandaşların yoğunluklu yaşadığı caddeden geçti. Türkler gruba tepki gösterdi. Bunun ardından arbede yaşandı. Gündüz yaşanan gerilimin ardından akşam saatlerinde toplanan terör örgütü yandaşları, olayların yaşandığı yere geldi. Terör yandaşlarının saldırı hazırlığında olduğunu haber alan Türk vatandaşları da sokaklara çıkarak beklemeye başladı. Karşılarında beklemediği kadar kalabalığı gören PKK yandaşları, kaçmaya başladı. Kovalamaca ara sokaklarda yaşanırken, yakalanan bazı terör sempatizanları dayak yedi.

Hainler karanlığı fırsat bildi! Belçika’da PKK yandaşları, Türklerin dükkanlarını hedef aldı - 1. Resim

TERÖR SEVİCİLERİ POLİS KURTARDI!

PKK sempatizanlarını linçten Belçika polisi kurtardı. Çok sayıda provokatör hastanelik oldu.

GERİLİM TIRMANIYOR

Önceki akşam başlayan gerginlik iki gün boyunca sürdü. Kalabalık bir grup, terör örgütü lehine sloganlar atıp Türklere ait dükkanlara ve araçlara zarar verdi. Güvenlik güçleri müdahale etse de ülkede tansiyon düşmüyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...