8 MART 2024—Bugün ne oldu? İşte günün en önemli haberleri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
8 MART 2024—Bugün ne oldu? İşte günün en önemli haberleri

Gündem Haberleri

Türkiye ve dünya gündeminin en önemli haberleri Türkiye Gazetesi'nde... 8 Mart 2024 Cuma gününün en önemli haberlerini sizler için derledik.

08.03.2024 11:31

➖TAKSİCİ OĞUZ ERGE'NİN KATİLİNE, AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VERİLDİ

İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.


08.03.2024 11:18

➖İSTANBUL'DA 4 TON 604 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul'da düzenlenen 'Narkoçelik-5' operasyonlarında 4 ton 604 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Operasyon, tek seferde yakalanan en yüksek metamfetamin miktarı olması nedeniyle önem taşıyor.


08.03.2024 10:19

➖ŞUBATTA EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI BORSA OLDU

Türkiye İstatistik Kurumu şubat ayına ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı. Buna göre geçtiğimiz ay en çok kazandıran yatırım aracı açık ara borsa oldu.


08.03.2024 09:33

AK PARTİ'DEN ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM SİNYALİ!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emekli ve asgari ücretlileri heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Akbaşoğlu'nun "Haziran sonu, temmuz başı itibarıyla emekliler başta olmak üzere tüm çalışanlarla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü artıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Buna dair düzenlemelerimizi inşallah gerçekleştireceğiz." sözleri emekliye seyyanen zammın ardından asgari ücrete ara zammı gündeme getirdi.


 

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...