Kağıthane'de silah sesleri! Çevreye ateş açtılar: 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Kağıthane'de 20'li yaşlardaki 3 kişi çevreye ateş açtı. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere dört kişi ise yaralandı. Polis, kimlikleri belirlenen 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi, akşam saatlerinde silah sesleri ile yankılandı. 3 şüpheli, saat 19.00 sularında çevreye ateş açtı. 20'li yaşlarda olduğu öğrenilen şüpheliler, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Saldırıda C.Ö. ve D.E.'nin yanı sıra M.K, S.A. ve D.A. adlı kadınlar yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1'İ AĞIR 4 YARALI

Saldırıda 2'si ağır olmak üzere 5 kişi yaralanırken, çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan D.E., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. S.A'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

BİR KİŞİYİ HEDEF ALMIŞLAR

Araştırma sonucu şüphelilerin, aralarında husumet bulunan C.Ö'yü hedef aldıkları, vurulan diğer 4 kişinin çevredeki vatandaşlar olduğu tespit edildi.

Olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yapan polis, kimlikleri belirlenen 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Saldırı ile ilgili çalışmalar sürüyor.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...