Küçükçekmece'de korkutan fabrika yangını! Dumanlar birçok ilçeden görüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Küçükçekmece'de bulunan bir fabrikada sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Yükselen dumanlar birçok ilçeden görülürken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan iki katlı halı fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği yangının, ham maddelerin bulunduğu fabrikanın ikinci katında çıktığı ve kısa sürede yayıldığı belirtildi. Öte yandan içerde mahsur kalan işçiler olduğu iddia edildi ancak konuya dair herhangi bir açıklama gelmedi.

DUMANLAR BİRÇOK İLÇEDEN GÖRÜLDÜ

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle gökyüzünü kara dumanlar kapladı. Dumanlar Bağcılar, İkitelli ve Gaziosmanpaşa gibi ilçelerden de görüldü.

Büyük çapta hasara neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...