Yılın ikinci Kabine Toplantısı sona erdi! Emekliye ikramiye ve öğretmen atamaları masada

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yılın ikinci Kabine Toplantısı sona erdi! Emekliye ikramiye ve öğretmen atamaları masada

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yılın ikinci Kabine toplantısı sona erdi. 3 saat 15 dakika süren kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. İşte kabinede görüşülen önemli gündemindeki başlıklar...

Yılın ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşti.  İç ve dış siyasette öne çıkan konuların yanı sıra ekonomik gelişmelerin de masaya yatırıldığı toplantı 3 saat 15 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birazdan açıklama yapması bekleniyor.

BAYRAM İKRAMİYELERİ MASADA

Kabine toplantısının en önemli gündem maddesinin emeklilerin ve öğretmenlerin gözü Beştepe'de olacak. Kabine toplantısında öğretmen atama takvimi ve bayram ikramiyelerinde artış masada olacak.

TERÖRLE MÜCADELE VE SANDIK GÜVENLİĞİ GÜNDEMDE

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yaklaşık 1 aylık aranın ardından bugün toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantının ana gündemi seçim güvenliği olacak. Küçükçekmece’deki terör eylemi masaya yatırılacak. Kabine üyeleri, seçim sürecinin bütün partiler için sağlıklı şekilde yürütülmesi ve demokrasiye yönelik yeni saldırıların önüne geçilmesi için atılması gereken adımları ele alacak. Sandık güvenliği de değerlendirilecek.

Kabinede terörle mücadelede gelinen son nokta ele alınacak. Çağlayan Adliyesine DHKP-C’li teröristlerce gerçekleştirilen kalleş eylem de önemli başlıklar arasında olacak. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son durumu paylaşacak. Bu arada, öğretmen atamaları, enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele de görüşülecek.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...