Kızıl Goncalar dizisinde Sadi Hüdayi karakterini Erkan Avcı canlandırıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar dizisinde Sadi Hüdayi karakterini Erkan Avcı canlandırıyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızıl Goncalar dizisinin Sadi Hüdayi Güneş karakteri Erkan Avcı hakkında merak edilen birçok konu bulunmaktadır. Erkan Avcı kaç yaşında? Erkan Avcı evli mi? Erkan Avcı kimdir? gibi soruların cevabı olarak işte yetenekli oyuncunun hayatı ve kariyeri...

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı, Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden biri olarak, başarılı oyunculuk kariyeriyle dikkat çekiyor. 1 Ocak 1982'de Diyarbakır'da doğan Avcı, Mimar Sinan Üniversitesi mezunudur. Kariyerine adım attığından beri birçok önemli projede yer almış ve performansıyla izleyicilerden takdir toplamıştır.

Kızıl Goncalar dizisinde Sadi Hüdayi karakterini Erkan Avcı canlandırıyor - 1. Resim

Karadayı dizisindeki "Barut" karakteriyle geniş kitlelerin tanıdığı Erkan Avcı, bu rolüyle büyük bir çıkış yakalamış ve oyunculuk yeteneğini kanıtlamıştır. Özellikle Necdet Güney karakteriyle hafızalara kazınan Karadayı'daki performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

ERKAN AVCI'NIN KARİYERİ

2011 yılında Zenne filminde canlandırdığı "Ahmet" rolüyle 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Avcı, sinema dünyasında da önemli bir başarı elde etmiştir.

2018 yılında fenomen dizi Çukur'un kadrosuna katılan Erkan Avcı, bu diziyle de geniş bir izleyici kitlesine ulaşmış ve başarılı performansıyla övgü almıştır.

Oynadığı dizi ve filmler arasında Cesur ve Güzel, Payitaht Abdülhamid, Uzun Hikaye, Gişe Memuru, Can gibi önemli yapımlar bulunmaktadır. Sakarya Fırat, Karadayı, Kurtlar Vadisi Pusu gibi uzun soluklu dizilerde de başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Erkan Avcı'nın yetenekleri sadece oyunculukla sınırlı kalmamış; aynı zamanda Vakit adlı kısa filmde yardımcı yönetmen olarak da görev almıştır.

Kızıl Goncalar dizisinde Sadi Hüdayi karakterini canlandıran Erkan Avcı, bu yeni projeyle de başarılı kariyerine yeni bir halka eklemiştir.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...