Aylardır ağrı çeken Ajda Pekkan ameliyat masasına yattı

Düzenleyen: / Kaynak: Snob Magazin
- Güncelleme:
Aylardır ağrı çeken Ajda Pekkan ameliyat masasına yattı

Magazin Haberleri  / Snob Magazin

Bir süredir sağlık problemleri yaşayan Süperstar Ajda Pekkan, çektiği ağrılardan kurtulmak için operasyon geçirdi. Ünlü şarkıcının özel bir hastanede omzundan ameliyat olduğu ortaya çıktı.

Geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık adından söz ettiren Ajda Pekkan, bu kez yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle bıçak altına yattı. Fit görüntüsüyle yıllara meydan okuyan 77 yaşındaki Pekkan’ın sağ omzundan ameliyat olduğu öğrenildi. 

SAĞ OMZUNDAN AMELİYAT OLDU

Snob Magazin’de yer alan habere göre, ünlü şarkıcı, yaz aylarından beri ağrı çekiyordu. Ancak yoğun konser programından bir türlü fırsat bulamıyordu. Ünlü şarkıcı, sağ omzundaki tendon yırtıkları nedeniyle özel bir hastanede üç gün önce ameliyat oldu.

Aylardır ağrı çeken Ajda Pekkan ameliyat masasına yattı

FİZİK TEDAVİ GÖRECEK

Operasyonu başarılı geçen Pekkan, taburcu olduktan sonra evinde istirahate çekildi. Pekkan’ın 3 hafta boyunca fizik tedavi göreceği öğrenildi. 

Öte yandan Ajda Pekkan, verdiği bir röportajda, kalçasını kırdıktan sonra omzunda kas yırtılması meydana geldiğini ve bu durumun yoğun ağrılara sebep verdiğini açıkladı. Pekkan, “Çok ağrılarım vardı, neyse bu ameliyatla ağrılarımdan kurtuldum. Ağrılar artınca Ramazan öncesi kış döneminde bu operasyonu doktorum gerçekleştirdi” dedi.

KALÇA KEMİĞİNİ KIRMIŞTI

Öte yandan yıllara meydan okuyan şarkıcı, 2022 yılında da düşüp kalça kemiğini kırmıştı. Evde tansiyonu düşen Pekkan, geçirdiği talihsiz kazada yere yığılmıştı. Daha sonra ise başarılı bir operasyon geçirmiş ve bir süre evinde inzivaya çekilmişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...