Beyninde tümör tespit edilen şarkıcı Şimal, kritik ameliyata girdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve tedavi sürecinin ardından hastalığı yenen şarkıcı Şimal’den geçtiğimiz hafta üzen haber geldi. Sosyal medyadan beyninde tümör tespit edildiğini açıklayan isim, 8 saat sürecek kritik ameliyata girdi.

İlk albümünü 2012 yılında yayınlayan ve ‘Ağla Ağla’ , ‘Ferman’ , ‘Ucuz Roman’ gibi şarkılara imza atan şarkıcı Şimal, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. 

Ünlü isim, 2 sene önce meme kanserine yakalanmış, uzun süren kemoterapi tedavisinin ardından sağlığına kavuşmuştu. 

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

37 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz hafta ise rutin kontrollerinde beyninde tümör tespit edildiğini açıklamıştı. Kötü haberi hayranlarıyla paylaşan Şimal, “Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek bir şeyim yok dualarınızı beklemekten başka... Ameliyat dediler çok üzgünüm” ifadelerini kullanmıştı.

Beyninde tümör tespit edilen şarkıcı Şimal, kritik ameliyata girdi

“BUGÜNLER DE GEÇECEK”

Şimal, 8 saat sürecek kritik ameliyata alındı. Operasyon öncesi nişanlısı Necati Arıcı, sedyede çekilen görüntülerini paylaştı. Altına ise şu notu düştü: 

“Bugünler de geçecek inanıyoruz. Dualarınızla bize hep güç verdiniz. Şimaliniz birazdan ameliyata girecek, 8 saat süreceğini söylediler. Bir gün de yoğun bakımda kalacak ve tertemiz aramıza geri dönecek. Güçlü kadınım benim dayan az kaldı. Seni çok seviyorum.”

Beyninde tümör tespit edilen şarkıcı Şimal, kritik ameliyata girdi

MORAL ZİYARETİ

Acil ameliyat kararı verilen Şimal’i arkadaşları yalnız bırakmadı. Hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcıyı Merve Özbey ve Çiğdem Batur ziyaret etti. Ünlü isim dostları sayesinde operasyon öncesi moral buldu.

Beyninde tümör tespit edilen şarkıcı Şimal, kritik ameliyata girdi

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...