Cezalara sitem etti, daha fazla dayanamadı! Yunus Emre'nin eşi Beria hamile olduğunu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cezalara sitem etti, daha fazla dayanamadı! Yunus Emre'nin eşi Beria hamile olduğunu açıkladı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ekranların sevilen programı Survivor All Star'da yer alan ve son haftalarda aldığı cezalarla gündemde olan Yunus Emre'nin eşi Beria, son paylaşımında hamile olduğunu açıkladı.

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Yunus Emre ise performansından ziyade aldığı cezalarla adından söz ettiriyor.

Aldığı cezaların biri bitmeden diğer başlayan Yunus Emre, parkurlara adeta aç çıkıyor. Aldığı cezaların yanı sıra diğer yarışmacılarla olan diyalogları da gündem olan Yunus Emre, son olarak Berna ile gerginlik yaşamıştı.

ILICALI SERT BİR DİLLE UYARDI

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi oldukça sert bir dille uyararak "Burası kimsenin imparatorluğu değil. Yapamazsın, yaparsan da sonucuna katlanacaksın" demişti.

Yunus Emre kendisine söylenenlerin ardından izin isteyerek konseyi terk etti ve bu durumu gören eşi Beria Özden sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

"BİR İLETİŞİM OLSA..."

"Konuşmadan beklemek, iletişimsiz sesini duymadan geçirdiğim 82. gün" diyen Yunus Emre'nin eşi şu sözlerle hamile olduğunu duyurdu:

"Her geçen gün bir yandan güçleniyorum bir yandan sabır ile bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haber ile ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız."

Cezalara sitem etti, daha fazla dayanamadı! Yunus Emre'nin eşi Beria hamile olduğunu açıkladı - 1. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...