Survivor'da kavga üstüne kavga: Acun Ilıcalı’nın uyarısına dayanamadı, konseyi terk etti! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şimdiye kadar 10 ödül cezası alarak Survivor tarihine geçen Yunus Emre’nin yeni bölüm fragmanında önce Berna, daha sonra ise Hakan ile kavga ettiği görüldü. Tanıtıma damga vuran anlar sonrası akıllara “Yunus Emre diskalifiye mi oluyor?” soruları geldi.

Gerilimin giderek tırmandığı Survivor All Star’da kavgalar bitmiyor. Son bölümün fragmanında iki yarışmacı ile burun buruna gelen Yunus Emre’nin diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu.

ÖNCE BERNA SONRA HAKAN’LA TARTIŞTI

Survivor All Star 2024’ün 54. Bölümüne ait iki fragman yayınlandı. Oyun sırasında gergin tavırları dikkat çeken Yunus Emre “Ne oldu Berna hayırdır” diyerek ayağa kalktı. Berna ise “Sen kime diyorsun?” şeklinde Yunus Emre’nin üzerine yürüdü.

Survivor'da kavga üstüne kavga: Acun Ilıcalı’nın uyarısına dayanamadı, konseyi terk etti! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor? - 1. Resim

Gerilim bununla da bitmedi. Yunus Emre daha sonra “Çekil şuradan” deyip Hakan ile burun buruna geldi. Hakan ise “Bak doğru konuş benimle, beni kızdırma” diyerek tepki gösterdi. 

Survivor'da kavga üstüne kavga: Acun Ilıcalı’nın uyarısına dayanamadı, konseyi terk etti! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor? - 2. Resim

ADA KONSEYİNDE KENDİNİ SAVUNDU: TUTAMIYORUM KENDİMİ

Survivor All Star’ın 54. bölüm 2. fragmanında ise yaşanan gerilimin ada konseyine taşındığı görüldü. Yunus Emre kendini “Ben burada kaç ceza yemişim hatırlamıyorum, tutamıyorum kendimi Acun Abi” sözleriyle savundu.

Survivor'da kavga üstüne kavga: Acun Ilıcalı’nın uyarısına dayanamadı, konseyi terk etti! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor? - 3. Resim

ACUN ILICALI: KURALLARA UYMUYORSANIZ SONUCUNA KATLANIRSINIZ

Ilıcalı ise “Sen verdiğimiz cezalarla bir türlü uslanmıyorsun, bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız” diyerek sinirlendi. Ardından Yunus Emre’nin konseyi terk ettiği görüldü. 

YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?

Fragmandaki görüntülerin ardından daha önce çok kez ceza alan yarışmacıyla ilgili “Yunus Emre diskalifiye mi oluyor?” sorusu akıllara geldi. Bu sorunun cevabı bu akşam yayınlanan yeni bölümün ardından netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...