Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu! Fatih ile boşanan Doğa’ya partner olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu! Fatih ile boşanan Doğa’ya partner olacak

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’ne yeni bir isim katılıyor. Heyecanın giderek tırmandığı diziye girecek oyuncu Doğa’nın partneri olacak.

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti’nin son bölümlerinde Fatih ile Doğa’nın arasında yaşanan gerilim çok konuşulmuştu. Dizide boşanan çiftten Fatih, Görkem ile yakınlaşırken; Doğa (Sıla Türkoğlu) için yeni bir partnerin geleceği öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu! Fatih ile boşanan Doğa’ya partner olacak - 1. Resim

ZENGİN İŞ ADAMI ROLÜNDE

Kızılcık Şerbeti’nde yaşadığı boşanmanın ardından Doğa’nın hikayesinin nasıl devam edeceği merak konusu olmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, sevenlerinin artık yüzünün gülmesini istediği karaktere yakında bir partner geliyor. Bu karakterle ilgili gelen ilk ipucu zengin bir iş insanı olacağı yönünde... Ancak henüz role hayat verecek oyuncu netleşmedi. Önümüzdeki haftalarda dizide seyirci karşısına çıkacak olan karakter şimdiden merak konusu... 

Öte yandan Kızılcık Şerbeti’nin 7 Haziran’da ekrana gelecek 66. bölümde sezon finali yapması planlanıyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...