Kıvanç Tatlıtuğ dövmeci oldu! İlk çalışmasıyla ‘On parmağında on marifet’ dedirtti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ekranların yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, dövme sanatçısı Jafer Nadarali’ye dövme yaptığı anları paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan video kısa sürede onlarca beğeni ve yorum aldı.

Son olarak Aile dizisinde canlandırdığı Aslan Soykan karakteriyle izleyiciden alkış alan Kıvanç Tatluğ, mesleğinin dışında bambaşka bir işe soyundu. Tatlıtuğ, yaptığı dövme paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Günlük hayatından karelere Instagram’dan yer veren Tatlıtuğ, bu kez Jafer Nadarali adlı dövme sanatçısının bacağına yaptığı dövmeyi paylaştı. Altına “Şans getirsin kardeşim, iste yine yaparım” notunu düştü.

ARKADAŞI DA BEĞENDİ

Videoya kendi sayfasında yer veren Nadarali ise çalışmayı beğendiğini belirterek “Lütfen yaptığın ilk ve son dövme olsun, yoksa işimizi elimizden alacaksın” dedi. 

Kıvanç Tatlıtuğ dövmeci oldu! İlk çalışmasıyla ‘On parmağında on marifet’ dedirtti - 1. Resim

HAYRANLARINDAN YORUMLAR GECİKMEDİ

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaşımına takipçileri de kayıtsız kalamadı. Sevenlerinden “Başaramadığı bir şey var mı ki…” , “Yap ağabey, bunu da sen yap” , “On parmağında on marifet” , “Kusurlu olduğu bir şey görseydik” , “Süper insan mısın” gibi çok sayıda yorum geldi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...