Nazan Kesal’a “Umarım kapı kapı gezmezsin” sözleri tepki çeken Ceyda Düvenci sessizliğini bozdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bambaşka Sohbetler adlı programa konuk ettiği usta oyuncu Nazan Kesal ile sohbeti esnasında “4 sene bu dizide kalırsın da umarım böyle kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın” sözleri tepki çeken Ceyda Düvenci açıklama yaptı.

Ceyda Düvenci’nin programına konuk ettiği Nazan Kesal’a söylediği sözler tepki toplamıştı. Düvenci, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla sessizliğini bozdu.

“UMARIM KAPI KAPI GEZMEZSİN”

Bu akşam ekrana gelecek Yan Oda dizisinde Nurcihan karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Nazan Kesal, Ceyda Düvenci’nin NTV’deki Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Yeni projesinden bahsederken, “Çok farklı bir karakter. Birbirine hiç benzemeyen iki ailenin aynı evin içinde yaşaması. Güzel bir iş, güzel bir senaryo” dedi. Düvenci ise Kesal’a “Topuzunla en az 4 sene bu dizide kalırsın da umarım böyle kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın” şeklinde karşılık verdi. 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Bu diyalog sonrası sosyal medyada Ceyda Düvenci’ye tepki yağdı. Düvenci için “Terbiyesizlik, ne gerek vardı” , “Bu cümlenin iyi niyetle kurulma ihtimali yok”, “Ceyda her zamanki patavatsızlığında” gibi yorumlar geldi. 

Nazan Kesal’a “Umarım kapı kapı gezmezsin” sözleri tepki çeken Ceyda Düvenci sessizliğini bozdu - 1. Resim

“LİNÇ ETMEK KOLAY”

Eleştirileri oklarının hedefi olan Düvenci, sosyal medyadan açıklama yaparak sessizliğini bozdu. Nazal Kesal ile aralarında herhangi bir problem olmadığının altını çizen Düvenci, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Canım Nazan Kesal çok kıymetlidir, ustamdır… Zaten o da sağolsun haberi benden önce görüp tüm zarafeti ile hemen paylaşım yapmış. Olayları saptırmakta üstüne olmadığına emin olduğum birtakım mecraları ve insanları asılsız yorum, hareket ve haberlerinden ötürü insanlıklarıyla baş başa bırakıyorum. İzin verin, biz işimizi yapalım. Ama siz de işinizi ve yorumlarını araştırarak, okuyarak belli bir vizyonda sınır ihlal etmeden saygı çerçevesinde yapmaya gayret gösterin. Linç etmek kolay, okuyup araştırmak bilgi sahibi olmak zor, siz zoru seçin. Canım Nazan’ın da dediği gibi hayat kısa kuşlar uçuyor. Nazan Kesal candır.”

Nazan Kesal’a “Umarım kapı kapı gezmezsin” sözleri tepki çeken Ceyda Düvenci sessizliğini bozdu - 2. Resim

“KİMSE BANA SAYGISIZLIK YAPMADI”

Nazan Kesal ise Instagram’a Ceyda Düvenci ile bir fotoğrafını yükledi. Açıklamasında ise “Hayat kısa, kuşlar uçuyor, kimse bana saygısızlık yapmadı. Linç kötüdür. Daima… İyilikle kalın. Ceyda da candır” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...