Üç yıl önce vefat eden Rasim Öztekin için anma gecesi: Kızı Pelin törene değil maça gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Üç yıl önce vefat eden Rasim Öztekin için anma gecesi: Kızı Pelin törene değil maça gitti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, vefatının üzerinden üç yıl geçen babası Rasim Öztekin’in anma gecesine katılmadı. Öztekin aynı saatlerde Galatasaray’ın maçına giderek standattan paylaşım yaptı, gönderisine ise “Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasimim” notunu düştü.

Usta oyuncu Rasim Öztekin, 8 Mart 2021’de aramızdan ayrıldı. Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Öztekin için ölüm yıldönümünde düzenlenen anma gecesine kızı Pelin Öztekin’in katılmaması dikkat çekti.

ÜÇ YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILDI

Türk tiyatrosunun beşinci kavuklusu, tiyatronun güldüren yüzü ve usta oyuncu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Öztekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

RASİM ÖZTEKİN’E ANMA GECESİ

62 yaşında hayatını kaybeden tiyatro, sinema, dizi oyuncusu Rasim Öztekin için dün akşam İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde anma gecesi düzenlendi. Gecede usta oyuncunun 41 yıllık sanat hayatı gösterilirken, sunuculuğu ise Öztekin’in Seksenler dizisindeki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad üstlendi. Birçok ünlü ismin hazır bulunduğu geceye usta oyuncunun kızı Pelin Öztekin’in katılmaması dikkat çekti.  

Üç yıl önce vefat eden Rasim Öztekin için anma gecesi: Kızı Pelin törene değil maça gitti - 1. Resim

“OLMAYI SEVDİĞİN YERDEYİM RASİMİM”

Divan Kurulu Üyesi ve koyu Galatasaraylı Rasim Öztekin’in babası gibi Galatasaray taraftarı kızı Pelin Özkan, o saatlerde stattan peş peşe görüntüler paylaştı. Videosuna ise “Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasimim” notunu düştü.  

Üç yıl önce vefat eden Rasim Öztekin için anma gecesi: Kızı Pelin törene değil maça gitti - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...