Ceyda Düvenci’den kızdıran sözler! Nazan Kesal’a “Umarım kapı kapı gezmezsin” diyen sunucuya tepki yağıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

NTV’de Bambaşka Sohbetler adlı programı sunan Ceyda Düvenci’nin canlı yayında Nazan Kesal’a rol aldığı projelerle ilgili “Umarım kapı kapı gezmezsin” sözleri tepki çekti. Sosyal medyada Düvenci için “Terbiyesizlik, ne gerek vardı” yorumları yapıldı.

Yanda Oda dizisinde Nurcihan karakterini canlandırmaya hazırlanan Nazal Kesal, Ceyda Düvenci’nin NTV’deki Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Programa Düvenci’nin gafı damga vurdu.

9 Mart’ta ekrana gelecek Yan Oda’nın kadrosuna katılan Kesal, “Yaşımın çok üstünde birini oynayacağım” dedi. Yeni projesinden “Çok farklı bir karakter. Birbirine hiç benzemeyen iki ailenin aynı evin içinde yaşaması. Güzel bir iş, güzel bir senaryo” sözleriyle bahsetti. 

CEYDA DÜVENCİ’DEN BÜYÜK GAF

Programı kapatırken “İyi ki varsın çok güzel olsun her şey” diye söze giren Düvenci, “Topuzunla bir sürü işte seni görmek istiyorum ama topuzunla en az 4 sene bu dizide kalırsın da umarım böyle kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın. Aynı şey bütün oyuncular için geçerli değil mi” ifadelerini kullandı. 

Ceyda Düvenci’den kızdıran sözler! Nazan Kesal’a “Umarım kapı kapı gezmezsin” diyen sunucuya tepki yağıyor - 1. Resim

NAZAL KESAL: KAPI KAPI GEZMİYORUZ ZATEN

Düvenci’nin konuşması esnasında kullandığı “Kapı kapı gezmezsin” karşısında şaşkınlığa uğrayan Kesal, “Yani kapı kapı gezmiyoruz zaten, çok şükür çok ilginç roller geliyor” şeklinde cevap verdi. 

TEPKİ TOPLADI

Ceyda Düvenci’nin sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılardan “Terbiyesizlik, ne gerek vardı” , “Bu cümlenin iyi niyetle kurulma ihtimali yok”, “Ceyda her zamanki patavatsızlığında” yorumları geldi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...