Komedyen Hasan Can Kaya’dan kötü haber! Acil ameliyata alındı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Komedyen Hasan Can Kaya’dan kötü haber! Acil ameliyata alındı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya, arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üstüne düştü. Ünlü komedyenin omuzunda kırık oluştuğu ve acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi.

Son yılların en çok konuşulan ve Exxen’de yayınlanan programı Konuşanlar ile izleyicinin gönlünde taht kuran Hasan Can Kaya’dan kötü bir haber geldi. 

5 SAATLİK OPERASYON

Ünlü komedyenin arkadaşlarıyla futbol oynadığı sırada düştüğü öğrenildi. Omuzunda kırıklar olduğu tespit edilen komedyenin apar topar ameliyata alındığı kaydedilirken, operasyonun 5 saat süreceği bildirildi. 

TURNESİ ERTELENDİ

Hasan Can Kaya ameliyatın ardından istirahat amaçlı birkaç gün hastanede kalacak. Öte yandan Kaya’nın 24 Nisan -1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı ve biletleri günler öncesinden tükenen ABD turnesinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. 

Komedyen Hasan Can Kaya’dan kötü haber! Acil ameliyata alındı - 1. Resim

İLK AÇIKLAMA: ŞU AN İYİYİM

Hasan Can Kaya, sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. 

Konuşanlar bölümlerinde stoklu ilerlediğimiz için yayınında herhangi bir aksama olmayacak. Sadece nisan ve mayıs aylarındaki Stand Up Party Dünya Turnesi’ni ertelemek durumunda kaldım.

Özetle iyiyiz, işimizin başındayız, gösterdiğiniz büyük ilgiye ve sevgiye çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum.”

Komedyen Hasan Can Kaya’dan kötü haber! Acil ameliyata alındı - 2. Resim

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989'da İstanbul'da doğdu. 1 Erkek 1 Kadın dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş’ta düzenli olarak stand-up komedi yapmaya başladı. Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı. 

Konuşanlar adlı programı Aralık 2020'de Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen adlı platforma taşındı ve YouTube'a yüklenen bölümler yayından kaldırıldı.

Konuşanlar programıyla adını duyuran Hasan Can Kaya, son olarak Büşra Pekin ile ‘Çok Aşk’ filminde rol aldı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...