Safiye Soyman'dan 'Dilber' dansı! İlk yorum Seda Sayan'dan geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, İnci Taneleri dizisiyle meşhur olan ‘Dilber’ karakterinin dansını yaptığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Karlar üzerinde dans eden Soyman, “Dilber’i benden öğrenin” diyerek herkese meydan okudu.

Kanal D’de yayınlanmaya başlayan ve Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri’nde yer alan Dilber karakterinin dansı sosyal medyada meşhur oldu. Hazar Ergüçlü’nün yaptığı dans bazı kişiler tarafından eleştiri yağmuruna tutulurken, dans akımına Safiye Soyman da uydu.

“DİLBER’İ BENDEN ÖĞRENİN”

Şarkı ve figürlerin daha önce Tuba Ekinci, Sema Aydemir, Nez gibi ünlüler tarafından taklit edildiği dansa bir yorum da Safiye Soyman’dan geldi. Hazar Ergüçlü’nün üstlendiği Dilber rolünü taklit eden Safiye Soyman, karlar üstünde oynadı. O anları ise “Dilber’i benden öğrenin, bakın nasıl oynayacağım” diyerek paylaştı.

Safiye Soyman'dan 'Dilber' dansı! İlk yorum Seda Sayan'dan geldi 

DANSINA YORUM YAĞDI

Sincanlı Erkal’ın söylediği şarkı eşliğinde dans eden Safiye Soyman’a ilk yorum Seda Sayan’dan geldi. Sayan, paylaşıma peş peşe gülen surat emojisi bıraktı. Sosyal medyada kullanıcılar ayrıca “Faik enişte görmesin kızar” , “Sen eksik kalmıştın, iyi oldu” , “Aman kayıp düşme de” yorumları yaptı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...