Şubat emekli maaşları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş alacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şubat emekli maaşları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş alacak?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şubat ayı maaşları ne zaman yatacak, sorusu araştırılıyor. Milyonlarca emeklinin gözü şubat ayı maaşlarına çevrildi. Zamlı şubat ayı emekli maaşları yüzde 49,25 zamlı olarak hesaplara geçecek. Şubat ayı emekli maaşları netleşti. Şubat emekli maaşları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş alacak? Emekli maaşları ne zaman ödenecek? Detaylar haberimizde...

Şubat ayı emekli maaşları hangi gün ödenecek, sorusu emekli vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. SGK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaşların maaşlarının ödeneceği tarih merak konusu oldu. Bu ay emekli maaşları ne zaman ödenecek? 2024 emekli maaşı hangi gün yatar?

ŞUBAT EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

 SGK ve Bağ-Kur emeklisi vatandaşların zam oranı  yüzde 49,25 oldu. Gözler ise şubat ayı zamlı emekli maaşlarına çevrildi. 15 Ocak'ta memurlar zamlı maaşlarını çekti.Memur emeklileri ise 26 Ocak tarihinde aldı. SGK ve Bağ-Kur’lular yüzde 37,57’lik zamlı maaşlarını aldılar 11,68 puanlık zam farkı ise 6-7 Şubat tarihinde yattı. Milyonlarca emekli şubat ayı maaşlarının yatacağı tarihe odaklandı. Emekli maaşları 17-28 Şubat tarihleri arasında hesaplara geçecek. Emekli Sandığı emeklileri,  her ayın ilk beşinde, SSK emeklileri her ayın 17'si ile 26'sı arasında, Bağkur emeklileri ise her ayın 25'i ile 28'i arasında maaş alıyor. 

YENİ EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Kim ne kadar maaş alacak sorusu, gündemdeki yerini koruyor. Zamlı emekli maaşları araştırılıyor. SGK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liradan 10 bin liraya kadar yükseltildi. SSK Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, ne kadar oldu? SSK Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi?

Kök maaşı 6 bin lira olan emeklinin hesabına 10 bin TL 

Kök maaşı 8 bin lira olan emeklinin hesabına 12 bin 418 TL 

Kök maaşı 10 bin lira olan emeklinin hesabına 15 bin 522 TL 

Kök maaşı 14 bin lira olan emeklinin hesabına 21 bin 731 TL 

Kök maaşı 18 bin lira olan emeklinin hesabına 27 bin 940 TL 

Kök maaşı 20 bin lira olan emeklinin hesabına ise 31 bin 44 TL tutarında yatacak. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...