Seren Serengil, ‘Beni taklit ediyorsun’ diyerek Seda Sayan’ı hedef aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Seren Serengil, ‘Beni taklit ediyorsun’ diyerek Seda Sayan’ı hedef aldı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü sunucu Seren Serengil, şarkıcı Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Serengil, “Benim doktorlara gidiyorsun, ‘aynısını yapın’ diyorsun. Yapma ablacım, sen zaten güzeldin. Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık” dedi.

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini gerekçe göstererek ünlü şarkıcıya fena yüklendi. Serengil, Sayan’ın kendi doktoruna gittiğini ve aynı estetikleri yaptırmak istediğini öne sürdü.  

Magazin gündeminde sık sık adından söz ettiren Seren Serengil, son olarak Seda Sayan’ı çileden çıkarak bir paylaşımda bulundu. Sayan ile bir fotoğraf paylaşan Serengil, ünlü şarkıcının kendisine benzemek için çaba harcadığını öne sürdü. 

“BENİM DOKTORLARA GİDİYORSUN, AYNISINI YAPIN DİYORSUN”

1.7 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, Seda Sayan ile ilgili şunları söyledi:

“Seda ablacım Ajda nasıl 75 yaş üstü en beğendiğim kadınsa sen de 65 yaş üstü en beğendiğim kadınların başında geliyorsun. Ben takip edilmeyi çok seviyorum, hoşuma da gidiyor ama aynı camiada bir tane Seda olsun, bir tane Seren olsun. Kaşları aynı yaptın kalınlaştırdın, gözleri çektin. Benim doktorlara gidiyorsun, ‘aynısını yapın’ diyorsun. Seda Serengil veya Seren Sayan olursak anlamadım ki ne olacak. Bak üstteki fotoğrafın alttaki benim ama alttaki yine benim. Yapma ablacım, sen zaten güzeldin. Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık.”

Seren Serengil, ‘Beni taklit ediyorsun’ diyerek Seda Sayan’ı hedef aldı

Konuyla ilgili Seda Sayan’dan henüz bir paylaşım gelmedi. Bu ifadelere Sayan’ın cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...