Uyuşturucu itirafı sonrası gözaltına alınan Sıla Doğu serbest kaldı! Evinden çıkanlar şoke etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Haber Merkezi

Yaptığı canlı yayında "Kokain içiyorum" itirafında bulunmasının ardından gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sıla Doğu'nun evine yapılan operasyonda 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirildi.

Sosyal medyada canlı yayın yaparken uyuşturucu madde kullandığı söylediği için gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, emniyete götürüldü. Evine yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde bulunan Sıla Doğu emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

KOKAİN KULLANDIĞINI CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Sosyal medya fenomeni Sıla Doğu’nun, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada paylaşıldı. Konu hakkında açıklama yapan Doğu, söz konusu videonun daha önceden çekilmiş olduğunu söyledi.

POLİS SILA DOĞU'YU EVİNDEN ALDI

Yaşananların ardından Sıla Doğu, kokain kullandığını söylediği video sebebiyle, İstanbul Beykoz’daki evinde gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Sıla Doğu’nun evinde yapılan aramalarda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet ecstasy hap ve 1 gram kokainin ele geçirildiği açıklandı.

SILA DOĞU SERBEST BIRAKILDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün Beykoz ilçesinde yapılan operasyon çerçevesinde yakalanan Sıla Doğu, çıkarıldığı Beykoz Adliyesi 3. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ABLA DİLAN POLAT İDDİALARIN ODAĞINDA

Birçok güzellik merkezi bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat günlerdir vergi kaçakçılığı ve kara para aklama iddiasıyla gündemde düşmüyor. Ünlü çiftin tetikçi tutarak aralarında şarkıcı Banu Parlak'ın da bulunduğu birkaç kişiyi vurdurtmak istedikleri de ileri sürüldü. Polat çiftinin; Parlak ve birkaç kişiyi daha vurdurmak istedikleri, tetikçinin kabul etmeyince de çocuklarının yanında silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...